...

alltså, jag blir så less.. varför kan jag aldrig få ha tur..? när man väl vågar en sak då går allt bara åt helvete.. VARFÖR..? nä, nu skiter jag i det här.. ska aldrig göra om samma sak igen.. eller jo, men då kanske jag inte heller vågar.. men man måste väl prova.. annars kommer det ju aldrig gå.. blir bara så less.. har absolut ingen lust å skriva.. ska ta mig en riktigt lång promenad nu.. tur att det är fredag i morgon..

onsdag..


ja, idag har jag knappt varit hemma ngt.. men det gör inte mig ngt.. haha.. först träffade jag linda k på stan, gick å shoppade lite åt mig.. :) alltid lika roligt.. hehe.. sen efter det så gick jag upp till lindas jobb och väntade på att hon skulle komma, träffade hennes syster och en annan vän, gick och handlade mat sen gick vi hem till linda.. blev skit god middag.. :) tacopaj.. riktigt gott var det.. sen satt vi och kollade på tv och bara tog det lugnt.. riktigt mysigt hade vi.. haha.. har ätit som fan ikväll så jag känner mig som en flodhäst.. blä.. det är illa det..

och nu är det snart fredag också.. :) äntligen.. haha.. som jag har längtat hela vecka.. också är det snart bara en månad kvar tills vi åker till thailand.. :) fan vad skönt det ska bli å komma härifrån ett tag.. skönt med sol och värme också.. bor från denna kyla.. :) längtar som fan.. ska tänka på er alla medans jag är där borta.. HAHA..

nä, nu måste jag faktiskt sova..

godnatt

måndag


ja, då var det en ny vecka nu då.. undra vad den kommer erbjuda..

helgen har varit rolig och jobbig.. var ut både i fredags och i lördags.. riktigt roligt har det varit men det är dagen efter som är jobbig.. hehe.. hade så ont i magen i lördags.. men jag ville ut då också så med lite alkohol i kroppen så gick värken över.. :) satt här hemma då med maria, madde, gabbi och linda kom förbi en sväng.. men vi satt å körde kungen å fy fan.. har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde då.. haha.. shit.. jag kom på en ny regel, det var att man inte fick göra ljud när man skrattade.. tror ni det var lätt eller..? haha.. det kan jag lova att det inte var.. jag och madde skrattade nog mest.. haha.. vi kunde verkligen inte hålla oss.. haha.. på krogen då.. jag tror allvarligt jag skulle slå en kille.. fy fan vad störig han var.. ÅH.. stod i baren då stod han som ett plåster på mig, sa till honom men han vägrade ju sluta men efter jag sagt till honom några gånger då gick han.. HAHA.. men sen tror jag att han var överallt där vi var.. stod vi och dansade då var han där, var vi någon annanstans så var han där, till och med när vi skulle gå och äta, då kom han dit också.. haha.. blev så arg när han stod där vi dansade så jag sa åt honom å försvinna.. haha.. han var ful, äcklig och bara så störig..

annars har det väl inte hänt så mkt.. har egentligen inge mer å skriva.. haha..

vill att min vän anna kommer hem nu.. men om en vecka kommer hon.. tror jag.. haha.. hon lär väl ringa ngt i veckan så jag får väl fråga då.. :)

nä, nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen å försöka sova..

godnatt

söndag natt..


herre gud vad trött jag har varit idag.. hehe.. men det blev ju inte så mkt sömn i natt.. somnade i morse någon gång.. vet inte ens när.. haha.. sov inte hemma heller.. åkte till torvalla igår och drack lite.. gick hem till maria och satt å pratade lite sen sov vi.. vaknade iaf vid halv åtta av att det var några elefanter som bodde ovanför maria.. jävlar vad dom lät alltså.. haha.. men till slut somnade jag om.. tur var väl det.. åkte hem med bussen som gick kvart i tolv.. skit trött.. det var nästan så att jag somnade på bussen. haha.. men det gjorde jag inte som tur är..

det har ju inte varit full fart idag.. haha.. det har varit väldigt lugnt.. har badat, sovit, varit till torvalla en snabbis och hämtat filmer sen på affären och sen hem igen.. ja, så har min dag varit.. hehe..

vet inte alls vad som händer i morgon.. det återstår å se.. hehe..

nä, nu ska jag kolla lite på tv sen försöka sova..

godnatt

Fredagsmys.. :)


ja, jag sitter hemma med mamma och har fredagsmys med mig själv.. haha.. äter lite gott och snart ska vi kolla på film.. äntligen ska jag få se twilight som alla säger är så bra.. så jag hoppas verkligen att den är bra..

det har inte hänt så mkt idag.. jag och mamma gick på hc å tog en spruta inför resan.. det gick ju bra det.. är inte spruträdd.. eller jo, men bara i munnen och på fingertopparna.. munnen är det värsta.. usch.. sen har vi varit på affären också gick jag till grannen å kollade på idol.. sen har det inte hänt så mkt mr.. har legat och sovit också.. haha..

nä, nu håller gustav på å kollar under soffan efter en leksak så det är väl bara å ta fram den då.. skriver mer i morgon..

hej..

RSS 2.0