Valborg..


ja, det är det ju idag då.. vad ska man göra då..? det blir väl att man följer med anna och patrik nertill badhusparken och kollar på brasan.. finns ju inte så mkt annat å göra.. får väl se hur det blir.. det märks..

anställningsintervjun gick bra tyckte jag.. dom skulle höra av sig i början av nästa vecka.. hoppas jag får jobba där.. behöver verkligen det..

sitter just nu hemma hos anna och patrik och gör inte ett skit.. hehe.. jag och anna tog en promenad hit.. vi gick från kvantum och hit.. härligt när man har gjort det men det var riktigt jobbigt i slutet när vi nästan var framme.. orkade knappt gå längre.. haha.. är inte van å gå långt.. hehe.. men det gick ju.. ska börja gå varje dag nu tänkte jag.. :)

nä, nu ska jag gå och röka å snacka lite skit med anna.. :)

hej..

måndag..


ja, nu var det verkligen ett tag sen man skrev.. ska väl börja ta tag i det igen.. då blir jossan nöjd.. :)

sitter hemma i mitt andra hem och väntar på att anna, patrik, tobbe, kenneth och linus ska komma tillbaka från sundsvall någon gång.. drygt å bara sitta och vänta.. haha.. har diskat, rensat kattlådorna, varit på affären och varit in på stan en snabbis bara för å göra ngt.. haha.. kan ju bli lätt så rastlös.. men nu är dom snart här.. :)

annars så har det väl inte hänt så mkt.. lite skit bara.. ska på anställningsintervju i morgon.. :) hoppas verkligen att det går bra.. behöver ett jobb fort nu så jag kan skaffa en lägenhet.. men jag tror att jag får jobba där.. hehe..

sitter just nu och lyssnar på milow - ayo technology.. så jävla bra låt.. :) fast lite jobbigt är det å lyssna på den.. tänker på en person så fort jag hör den..

nä, nu ska jag ringa anna och höra vart dom tog vägen..

hej..

RSS 2.0