fredag..


ja, nu var det ett tag sen man skrev då.. har inte haft någon lust eller ork..

nu sitter jag iaf här framför datan med en grogg.. :) ska dricka upp den sen gå och träffa några vänner.. dansa som fan ska jag göra.. länge sen nu.. haha..

börjar bli lite less på en person.. skärp dig.. jaja.. orkar inte skriva varför heller.. eller jo, det gör jag men ingen behöver veta varför.. haha.. så nu får ni vara nyfiken istället..

alltså allvarligt.. fan vad det suger å bo i östersund.. finns fann ingenting å göra.. eller jo, men ingenting som duger åt mig.. haha.. ska kanske åka till norge ett tag å jobba.. jag och en kompis har pratat om det så vi får väl se då.. :)

nä, nu ska jag dricka upp min grogg..

hej svejs..

lördag..


ja, ikväll är det final i melodifestivalen.. :) ska bli riktigt spännande.. men jag DÖR om Caroline Af Ugglas vinner.. Fy fan vilken dålig låt, den passar inte in i melodifestivalen tycker jag.. Nä, jag håller verkligen tummarna på att någon annan vinner..

annars så är allt lugnt.. var på fest ute i valla igår.. :) det var riktigt roligt måste jag säga.. trevligt folk och några drick-spel.. :) skulle ev få skjuts hem av T men så blev det inte, men skulle upp å jobba tidigt så jag ville inte ringa å väcka människan så då jag tog taxi istället..

blev iaf inge farmor i torsdags.. dom har magsjuka där så då ville inte jag eller pappa åka dit.. får kolla på måndag om det fortfarande är kvar.. annars får vi åka dit en annan dag..

jag är så trött.. fattar inte.. trött hela tiden.. fast jag gör ju inte så mkt på dagarna heller så då blir det lätt att man bara sover.. måste hitta mig ett jobb.. har sökt flera men ingen hör av sig.. :(

nä, nu ska jag gå och ladda upp med lite gott innan finalen börjar.. och ta en rök innan också.. :)

hej..

vaken..


ja, ännu en natt en sömnlös natt (än så länge).. börjar bli lite less på det nu.. måste hitta mig ett jobb så jag kan få in rutinen igen.. kliva upp tidigt istället för å ligga hela dagen.. det blir ju så eftersom jag inte kan somna på natten.. hoppas det blir bättre snart.. ska kliva upp om några timmar för pappa kommer å hämtar mig 10:30 för då ska vi
åka till farmor och hälsa på henne.. måste kliva upp typ en timma innan för jag måste fixa lite saker innan jag åker..

äntligen är det klart med båtresan.. :) vilka som ska åka.. fan vad roligt vi ska ha det.. längtar verkligen nu.. :) blir en massa alkohol för pengarna.. hehe..

det är tydligen inte en enda person som läser min blogg eftersom det inte är någon som har skrivit att den gör det.. men vad fan gör det..? fast det kanske är någon som läser men vill inte erkänna att dom gör det.. man vet aldrig.. jaja.. skit i samma..

nä, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på IFL Battleground.. hoppas det inte har slutat bara.. så jävla bra.. det är det jag kollar på när jag inte kan sova på natten.. dom slåss, sparkas och brottas..
ska bara lägga upp lite bilder på mupparna som jag tog ikväll..




det här kortet är taget för någon dag sen..
gustav..
han ligger ju super skönt.. haha..



findus och gustav..
det är ju tydligt att findus inte ville vara med på kort..




men här ville han iaf vara med.. :)




gustav..
tror att han tittar på snöret som är på kameran..



gustav igen..

godnatt..

...


idag har jag inte gjort ett skit.. bara kollat på tv.. har inte haft någon lust å göra ngt..

på torsdag ska jag iaf åka och hälsa på farmor för hon fyller år då sen på fredag ska jag till lägenheten för då är det besiktning.. trodde det skulle ta längre innan man fick en tid men tydligen inte.. tur är väl det.. hehe..

har inte ens lust å skriva ngt känner jag.. kommer mer i morgon..

hej..

nyfiken.. :)



vem läser min blogg..?

det kanske inte är någon som gör det men det gör inget.. haha..
kan sitta här å skriva för mig själv.. :)
skulle bara vara roligt å veta vilka som läser den..  :)

hej svejs..

haha..


snacka om att jag har damp nu.. haha.. kan fan inte sova så jag började byta gardiner i mitt sovrum.. och inte nog med det så nytte jag några blommor i köket som jag tyckte var så himla ful så dom slängde jag.. hehe.. tror jag är övertrött eller ngt.. satt och pratade med anna i telefonen och fick då världens skratt-attack.. haha.. och när jag får det brukar det vara ett tecken på att jag är trött.. hehe.. jag kunde ju nästan inte sluta heller.. men till slut så gick det över.. :)

ska kliva upp om typ 6 timmar så jag hoppas jag kan somna snart så jag får sova några timmar iaf..

var ju och tog bort stygnen på findus idag och han var så himla duktig.. :) blev så stolt över honom.. :) han låg stilla och gjorde inte ifrån sig ngt ljud.. :) det kändes ju lite konstigt när jag bara tog med findus.. gustav och findus har aldrig varit ifrån varandra så.. men det gick bra det också.. :) jaha, nu har dom här två race också, då kommer jag inte kunna somna.. men jag hoppas dom inte håller på så länge..

nä, nu ska jag krypa ner i sängen..

godnatt..

måndag..


ja, då var det en ny vecka då.. undra vad den kan erbjuda då.. ngt roligt hoppas jag.. :)

idag händer det inte så mkt.. försöker få tag på östersundbostäder så jag kan boka besiktning av lägenheten.. ska snart åka iväg med findus för att han ska ta bort stygnen.. :) äntligen.. men han har varit jätte duktig nu på slutet.. knappt varit där ngt alls.. är en stolt mamma.. :)

i lördags var jag och mamma å städade lägenheten.. hur jobbigt som helst.. när jag har flyttat till en ny ska jag aldrig flytta därifrån bara för å slippa städa.. haha.. nä, men det kändes iaf som att mamma gjorde typ allt.. hehe.. är en lat människa.. :) tack mamma för hjälpen.. :)

finns inte så mkt annat å skriva.. hade super många saker som jag skulle skriva om men dom har totalt blåst bort från hjärnan..


syskonkärlek.. :)



alltså, dom är ju bara för söta.. :) ligger här å kramas.. :) där var dom även lite mindre också..



Findus och Gustav..

hejdå..

marknad..


ja, där har jag och mamma varit idag.. köpte tunnbröd och 14 par strumpor.. :) hittade ett par som jag tyckte var super cool.. haha.. jaja.. har inte blivit vuxen i hjärnan ibland.. haha..

annars så händer det inte så mkt.. har nyss dammsugit lite.. ska glo lite på tv nu och det lär ju bli det hela kvällen.. finns inte så mkt å göra..

somnade inte före 5:30 i morse iaf.. :( när jag hade suttit här å hållt på så gick jag och lade mig efter det men då satte mina bebisar igång å busa.. :( hur jobbigt som helst var det.. dom sprang in i mitt rum, ut och in i vardagsrummet och så höll dom typ på.. men efter ett tag när dom har haft sitt race så lade dom sig ner och sov och det var väl tur det.. :)

nä, nu ska jag sätta mig på soffan och ta det lite lugnt..

                                                                                             

alltså gustav, han är ju bara för rolig.. haha.. där inne låg han skönt.. :)

                                             

haha.. findus sitter bland tidningarna.. :)


dom är ju bara för söta mina bebisar.. :)

hej..

oj..


nu har jag suttit och ändrat lite på min blogg som ni ser.. har suttit ett bra tag.. kan inte sånt här.. haha.. nu ska jag gå och lägga mig.. känner mig väldigt trött nu..

godnatt igen.. :)

usch..


just nu mår jag väldigt illa.. :( skulle kunna spy vilken sekunde som helst.. har ont i huvudet, svettas som en galning.. :( kanske ska gå och lägga mig å sova så kanske det blir bättre..

hade iaf roligt hemma hos johan och jossan, drack lite och spelade en massa drick-spel.. :) det var roligt.. men mindre roligt var ju att jag blev dissad av en person 2 gånger också.. ska komma ihåg det sen när du hör av dig.. haha.. nä, men så farligt var det ju inte.. inte direkt så jag bryr mig så mkt.. haha.. jaja.. kvällen slutade iaf med att jag, anna och patrik gick hem dit, skulle egentligen sova där men jag tog taxi hem.. hehe.. det är fan dyrt å åka taxi.. men men..

idag har jag varit en sväng på stan med alexandra, helena och ana.. gick en liten sväng på marknaden.. men dit ska jag i morgon så jag kollade inte så noga vad som fanns där.. hehe.. men det är ju alltid samma gamla skit.. men ändå måste jag gå.. det är ju som tradition.. :) var ner och hälsade på anna och patrik på jobbet också, satt där ett tag å snackade lite skit.. :)

och i onsdags fyllde camilla år så då var jag där och åt lite smörgåstårta.. :) gott som fan.. dagen började med ett möte på af sen till lägenheten i valla och börja flytta möbler till mammas förråd.. det gick ju bra.. och det tog inte så länge heller.. hehe..

men shit, är det någon som vill komma hit och känna på min hud..? haha.. tror inte det.. tror fan jag måste duscha en snabbis fast jag inte får.. hehe.. det ska ju vara tyst efter kl 22..

åh, jag är så himla less nu.. vet inte på vad.. eller jo.. på vissa människor som tror att dom är ngt, tror att dom är tuffa.. men dom mår ju bara riktigt jävla dåligt.. jaja..

nä, nu ska jag kolla min mail innan jag går och sover..

godnatt

har inte orkat..


oj, då var det ett tag sen man skrev nu då men jag har helt enkelt inte orkat skriva ngt..

är hos johan och jossan nu och umgås lite.. dom här ska dricka lite tror jag..

annars har det inte hänt så mkt.. var ju och lämnade katterna i torsdags hos vetrinären för dom skulle kastreras och då visade det sig att hon var tvungen å öppna buken på findus för han hade bara en kula så hon skulle gå in där å se om hon hittade den andra men det gjorde hon inte.. :( så nu har han en massa stygn på magen också kanske han måste op igen.. :( hoppas inte.. det är väldigt jobbigt nu när han har stygn för att han är där å slickar hela tiden och tratten vi fick med den är för stor så den funkar inte.. :( så man måste hålla lite koll på honom.. och gustav är så rastlös, han får ju inte busa så mkt med findus nu som han är van vid.. hehe.. men det går ändå bra..

festen då för typ en vecka sen som jag skrev att jag längtade till så mkt.. det var super roligt.. :) men början var inte så bra, en massa drama och slutet var ju ännu värre.. en massa skrik, bråk och tjafs.. snacka om att jag var hes.. hehe.. men det har iaf löst sig nu mellan alla som var inblandad.. :) tur är väl det.. :)

nä, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på film med leon och anna..

hej svejs..

RSS 2.0